Имавме чест да учествуваме на престижната Pantheon конференција, каде имавме можност да ги претставиме нашите иновативни решенија пред разновидна публика. Настанот ги обедини индустриските лидери, иноватори и професионалци, сите обединети со заедничка страст за искористување на технологијата за да се поттикне деловниот успех.

Нашата презентација се фокусираше на беспрекорната интеграција на Magento 2 со Pantheon ERP преку нашиот водечки производ, MagnetiX. Следува преглед на најважните моменти и нашите впечатоци од овој извонреден настан.

Вовед и топло добредојде

Нашиот претставник, Ивица Јовановски, изрази благодарност за можноста да биде дел од еден ваков истакнат собир и им честиташе на организаторите за одлично реализираниот настан.
Јовановски ја истакна зголемената важност на каналите за онлајн продажба, како за B2C така и за B2B бизнисите, како и за критичната улога што беспрекорната интеграција помеѓу платформите за е-трговија и ERP системите ја игра во постигнувањето на успехот. Ова ја постави основата за откривање на водечките решенија на DDSoft, MagnetiX.

Важноста на онлајн продажбата и ERP интеграцијата

Ивица ја истакна критичната улога на онлајн продажбата во денешната дигитална економија, нагласувајќи дека и B2C и B2B компаниите мора да користат ефикасни ERP системи за да успеат. Интеграцијата на онлајн продавниците со робустен ERP систем е од суштинско значење за беспрекорно управување со залихите, финансиите и податоците за клиентите.

Претставување на MagnetiX

Центарот на нашата презентација беше MagnetiX, интеграциско решение кое го премостува јазот помеѓу моќната Magento платформа за е-трговија и робусниот Pantheon ERP систем. Додека Јовановски навлегуваше во деталите за решението, стана очигледно дека MagnetiX е многу повеќе од едноставна алатка за синхронизација.

Со преку 20 специјализирани модули, MagnetiX покрива широк спектар на функционалности, од управување со залихи и автоматско фактурирање до техничка поддршка. Функцијата за синхронизација во реално време гарантира дека сите промени направени или во продавницата Magento или во системот Pantheon ERP автоматски се рефлектираат во другиот, со што се елиминира потребата за рачно внесување податоци и се намалува ризикот од грешки.

Беа преставени карактеристиките како посветен B2B систем за персонализирани цени, интеграција со портали за плаќање и курирски услуги, па дури и алатки за управување со промоции и маркетинг кампањи, што го прави незаменлива алатка за онлајн бизнисите.

Успех во реалниот живот со DDStore

Нашето патување со DDStore, нашата онлајн продавница за ИТ опрема со повеќе продавачи, служеше како доказ за ефикасноста на MagnetiX. Преку транзицијата кон Magento 2 и Pantheon ERP, надминавме бројни предизвици и постигнавме значителни подобрувања во стабилноста, брзината и усогласеноста. Овој пример од реалниот живот ги демонстрира опипливите придобивки од нашето решение.

Идни планови

Ивица ја заврши презентацијата со разговори за нашите моментални случувања и идни планови. Нашата постојана посветеност на иновациите и извонредноста гарантира дека MagnetiX ќе продолжи да се развива, нудејќи уште помоќни функции за поддршка на растот на бизнисите на нашите клиенти.

Впечатоци и благодарност

Конференцијата Пантеон ни обезбеди непроценлива платформа за споделување на нашата визија и поврзување со лидерите во индустријата и потенцијалните клиенти. Позитивните повратни информации и интересот за нашите решенија беа неверојатно задоволни, потврдувајќи ја нашата верба во вредноста на нашата работа.

Од срце им благодариме на сите кои присуствуваа на нашата презентација и на организаторите што го направија овој настан голем успех. Со нетрпение очекуваме да го продолжиме нашето патување на иновации и соработка, помагајќи им на бизнисите да напредуваат во дигиталната ера.

Специјална понуда за присутните на конференцијата

Како знак на нашата благодарност, нудиме попуст од 20% на MagnetiX за сите учесници на конференцијата. Оваа понуда вклучува бесплатна консултација за да ги разбереме вашите специфични потреби и да покажеме како нашето решение може да ги трансформира вашите операции за е-трговија. Контактирајте нѐ денес за да ја закажете вашата консултација и да го побарате вашиот ваучер за попуст, кој важи три месеци од датумот на конференцијата.

Останете во тек за повеќе новости од DD-Soft и ви благодариме што сте дел од нашето патување!

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток