Во брзиот свет на е-трговија, ефикасното управување со нарачките е од суштинско значење за одржување на задоволството на клиентите и поттикнување на растот на бизнисот. Модулот за продажба MagnetiX нуди сеопфатно решение за автоматизирање и рационализирање на процесите за управување со вашите нарачки, осигурувајќи дека вашиот бизнис работи непречено и ефикасно. Да погледнеме како овој иновативен модул може да ги трансформира вашите продажни операции.

Запознајте ја Ема: претприемач за е-трговија

Ема води успешна онлајн продавница која продава рачно изработени занаети. Нејзиниот бизнис постојано расте, но со зголемената продажба дојде предизвикот за управување со голем обем на нарачки. Ема откри дека троши безброј часови рачно внесувајќи нарачки во нејзиниот ERP систем, што често доведува до грешки и доцнења. Таа знаеше дека и треба поефикасно решение за да остане во чекор со нејзиниот бизнис што се шири.

Како MagnetiX продажниот модул го трансформира управувањето со нарачките

Модул за нарачка: Автоматски внес на нарачки
Модулот за нарачки автоматски ги внесува сите нарачки од онлајн продавницата на Ема во нејзиниот ЕРП систем Пантеон. Оваа автоматизација ја елиминира потребата за рачно внесување податоци, значително намалувајќи го ризикот од грешки и ослободувајќи го времето на Ема да се фокусира на други важни задачи.

Модул за набавка: Беспрекорно надополнување на залихите
Со Модулот за набавки, автоматски се креираат нарачки до добавувачите за производи што нема залиха. Ова осигурува дека инвентарот на Ема е секогаш ажуриран, спречувајќи ги залихите и осигурувајќи дека клиентите ги добиваат своите нарачки навремено.

Проширете го модулот за нарачки: Подобрено следење на нарачките
Модулот Extend Order обезбедува дополнителни статуси на нарачки и производи на две нивоа и создава работни нарачки во PDF формат. Оваа подобрена способност за следење ѝ овозможува на Ема поефикасно да го следи напредокот на секоја нарачка, обезбедувајќи навремено и точно исполнување.

Модул за понуда: Поедноставено управување со понудата
Модулот за понуда и овозможува на Ема брзо да креира понуди и за регистрирани и за нерегистрирани клиенти. Со канализирање на сите барања од различни канали (телефон, е-пошта, Фејсбук) на едно место, Ема може лесно да ги конвертира понудите во нарачки, рационализирајќи го нејзиниот процес на продажба.

Напреден модул за известување: Активни увиди
Напредниот модул за известување нуди сеопфатна аналитика за продажба, анализа на клиентите и административна аналитика. Овие сознанија и помагаат на Ема подобро да ги разбере нејзините деловни перформанси, овозможувајќи и да донесува одлуки засновани на податоци за да ги оптимизира своите операции.

Модул на портал за плаќање преку Интернет: безбедни плаќања
Модулот за онлајн плаќање ги интегрира системите за онлајн плаќање на Halkbank и Casys, обезбедувајќи им на клиентите на Ема безбедни и практични опции за плаќање. Оваа интеграција го поедноставува процесот на плаќање, подобрувајќи го целокупното искуство на клиентите.

Спроведувањето на продажниот модул MagnetiX донесе значителни придобивки за бизнисот на Ема:

Заштеда на време: Автоматизацијата на увозот на нарачки и процесите на набавка го ослободи времето на Ема, овозможувајќи и да се фокусира на развојот на нејзиниот бизнис.
Намалени грешки: Елиминацијата на рачно внесување податоци ги минимизираше грешките, што доведува до попрецизно исполнување на нарачките и посреќни клиенти.
Подобрено искуство на клиентите: Побрзата обработка на нарачките и безбедните опции за плаќање го зголемија задоволството и лојалноста на клиентите.
Одлуки засновани на податоци: Напредната аналитика и обезбеди на Ема вредни сознанија, помагајќи ѝ да ја оптимизира својата стратегија за продажба и да ги подобри севкупните перформанси.

Искуството на Ема со продажниот модул MagnetiX ја покажува трансформативната моќ на автоматизацијата во е-трговијата. Во ДД-Софт, ние сме посветени на обезбедување иновативни решенија кои им помагаат на бизнисите да напредуваат на конкурентниот онлајн пазар.

Модулот за продажба MagnetiX е вашиот клуч за постигнување на овие цели. Контактирајте нѐ денес за да дознаете повеќе за тоа како нашето решение може да биде од корист за вашиот бизнис.

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток