Управувањето со B2B операциите може да биде сложено, но MagnetiX B2B модулот е тука да го насочи и подобри вашиот процес на продажба. Да погледнеме како овој модул може да ги поедностави вашите задачи и да ја подобри ефикасноста со своите моќни карактеристики.

Регистрација на препродавач со претпочитана цена

B2B модулот на MagnetiX овозможува беспрекорна регистрација на препродавачи, обезбедувајќи им повластени цени. Оваа функција обезбедува вашите ценети партнери да ги добиваат најдобрите цени, поттикнувајќи посилни деловни односи.

Автоматска синхронизација на цените од Pantheon ERP

Кажете им збогум на рачните ажурирања на цените. Модулот автоматски ги повлекува цените од Pantheon ERP, овозможувајќи ви да дефинирате групи на клиенти со специфични попусти. Ова обезбедува точни и ажурирани цени низ вашите продажни канали, подобрувајќи ја ценовната стратегија и ефикасноста.

Пристап на клиентите до административниот панел

Овластете ги вашите клиенти со тоа што ќе им дадете пристап до административен панел каде што можат да имаат преглед на документи и плаќања. Оваа транспарентност го подобрува задоволството на клиентите и ги намалува административните трошоци, бидејќи клиентите можат самостојно да управуваат со нивните сметки.

Автоматско креирање фактура

За секоја нарачка поставена од клиент, модулот автоматски генерира фактури во рамките на Pantheon ERP. Оваа автоматизација ги намалува грешките при рачно фактурирање, го забрзува процесот на наплата и обезбедува навремена наплата на плаќањата, подобрувајќи го готовинскиот тек.

Систем за известување за долг

Останете во тек со задоцнетите плаќања со автоматизирани известувања за неподмирени долгови. Оваа функција ви помага поефикасно да управувате со побарувањата, намалувајќи го ризикот од долгови и одржувајќи стабилни финансиски операции.

Искусете ја предноста на MagnetiX

B2B модулот на MagnetiX е повеќе од обична алатка – тоа е сеопфатно решение дизајнирано да го насочи вашиот процес на B2B продажба. Со автоматизирање на критичните задачи и обезбедување вредни сознанија, тоа ви помага да се фокусирате на она што е најважно: да го развиете вашиот бизнис.

Подготвени сте да ги трансформирате вашите B2B операции?

Контактирајте со нас денес за да дознаете како MagnetiX B2B модулот може да биде од корист за вашиот бизнис. Поедноставете го вашиот процес на продажба, подобрете го задоволството на клиентите и поттикнете ја ефикасноста со нашето иновативно решение.

Бидете во тек

Следете нѐ на социјалните мрежи за најновите ажурирања, успешни приказни и совети за максимизирање на вашиот деловен потенцијал со MagnetiX.

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток