MagnetiX by DDSoft

Magento 2 webshopDatalab Pantheon ERP

Даталаб е најголемиот понудувач на PANTHEON ERP деловниот софтвер во југоисточна Европа, со повеќе од 80.000 корисници во 12 држави и со постојан раст на бројот на задоволни корисници;
Додека Magento е водечка платформа за е-трговија. Интеграцијата на овие две алатки им овозможува на бизнисите да креираат и поефикасно да управуваат со своите онлајн продавници, преку автоматизиран процес на управување со клиенти, продажба, логистика и онлајн плаќања.

Синхронизација

Со двонасочна синхронизација на продукти, клиенти, категории и нарачки се зголемува ефикасноста и се намалуваат грешките настанати при рачно внесување. Онлајн нарачките автоматски се импортираат од и кон Pantheon ERP, а залихите се синхронизираат автоматски од Pantheon ERP кон е-продавницата.

Маркетинг

Целосно конфигурабилни промоции со слајдери, производи на продажба, производи со тајмери, продукти со подароци, пакет продукти. Промоции и попусти врз основа на нивоата на залиха. Синхронизација, групирање и известување на клиентите, интеграции со Facebook Pixel, Google Analytics и Facebook Messenger. Интеграција на политиките за колачиња според последните GDPR полиси.

Продажба

Автоматско импортирање на сите нарачки во Pantheon ERP, автоматско креирање на нарачки кон добавувачи за продукти што не се на залиха. Модули што ги зголемуваат опциите за креирање на нарачки, понуди и работни налози. Напреден модул за анализи на продажби, клиенти и администратори, како и интеграција на Halkbank и Casys системи за онлајн плаќање.

Логистика

Листи на нарачки по продукти, групирање по статуси, начини на плаќање, начини на испорака. Автоматско креирање PDF листи за набавка, испорака и пакинг листи. Модул за интеграција со курир служби за испорака.

Он-лајн плаќања

Безбедна и лесна наплата на производите и услугите на е-продавницата. Овој модул ги интегрира плаќањата преку Halkbank и Casys системите, што го зголемува бројот на опции за плаќање на клиентите. Преку овој модул може да се зголеми приходот и да се забрза процесот на плаќање, што го прави одличен додаток за секоја е-продавница.

B2B канал

Регистрација на препродавачи со повластени цени. Автоматско преземање на цени од Pantheon ERP. Дефинирање на групи на клиенти со одреден рабат. Можност за преглед на документитеи уплатите во администраторски панел. Автоматско креирање фактури во Pantheon ERP за направени нарачки од клиент и известување за доспеани долгови.

Придобивки од интегрирано решение

Иновативно автоматизирано решение, кое нуди предности за секој аспект од Вашиот бизнис

  • Ефикасна искористливост на ресурсите
  • Двонасочна синхронизација на податоците

  • Зголемена брзина на реализирање нарачки

  • Автоматизирано фактурирање и наплата

  • Напредни извештаи и анализи

  • Обезбедено хостирање и поддршка

  • Достапност 24/7

Зошто токму нашето решение?

ГО РАЗБИРАМЕ ВАШИОТ БИЗНИС

Нашата компанија има посветен и креативен тим, кој е особено внимателен во разбирањето на потребите и целите на Вашиот бизнис. Работиме тимски и се прилагодуваме на Вашите потреби, за да обезбедиме комплетно решение, според Вашите специфични потреби и приоритети.

15 години во e-Commerce индустријата

Насоки за водење он-лајн бизнис базирани на долгогодишно искуство. Во нашите решенија ги интегрираме најновите трендови во е-трговијата.

Pantheon ERP партнер

Нудиме имплементација и одржување на Pantheon ERP системот. Нашиот тим ќе ви помогне да го прилагодите Pantheon ERP за поефикасно водење онлине трговија.

Поддршка 24/7 преку тикет систем

Брзо отстранување на проблеми и комплетна поддршка. Совети и консултации за подобрување и оптимизирање во работењето.

Професионален WEB Hosting

17 години во веб хостинг бизнисот и моментално опслужува преку 2000 клиенти. Нудиме брзи и стабилни дедицирани сервери оптимизирани за e-commerce платформи. 24/7 се грижиме за достапноста на Вашата страница и правиме редовен бекап на неколку локации во Европа.

Оnline маркетинг и датаентри

Нудиме комплетна услуга за одржување на Вашата веб страница, внесување слики и описи на продуктите. Дополнителна понуда за он-лајн маркетинг на социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn) како и е-мејл маркетинг.

Решенија на кои се потпираат некои водечки брендови

spaces-logo-white
next-logo-white
hemisferio-logo-white
digitalbox-logo-white
cglobal-logo-white
abstract-logo-white

Искуства од корисници

“Fantastic!”

Since implementing an ERP system in our webshop, our operations have become much more streamlined and efficient. We’ve been able to better track inventory, manage orders, and provide faster and more accurate customer service.

“Helpful!”

We implemented a new ERP system for our ecommerce store which has streamlined operations and boosted customer service. The ERP system has provided us a single view of our business, increasedefficiency, and allowed us to scale our web shop for faster growth.

“Experts!”

Since implementing an ERP system in our webshop, our business has become more efficient and streamlined. We’ve seen significant improvements in inventory managementorder processing, and overall customer satisfaction.

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток