Моќна комбинација!

MagnetiX

MagnetiX

Комплетно решение со автоматска интеграција, оптимизирана за успех на Вашиот он-лајн бизнис.

СИНХРОНИЗАЦИЈА

 • Со двонасочна синхронизација на продукти, клиенти, категории, нарачки заштедувате многу време и се намалуваат грешките настанати при рачно внесување.
 • Автоматско импортирање на продукти и клиенти од и кон Pantheon ERP
 • Секоја онлине направена нарачка автоматски се импортира и во Pantheon ERP
 • Залихите автоматски се синхронизираат од Pantheon ERP кон е-продавницата.

МАРКЕТИНГ

 • Promotion Moduleгенерирање слајдери со промоции комплетно конфигурабилно (продукти на акција, слајдер со тајмер, продукти со подароци, пакет продукти)
 • Pantheon Warehouse Discounts – генерирање на промоции/попусти во зависност од магацин во Pantheon (outlet, old stock)
 • Mainling list module – синхорнизација на клиенти со мејлинг листи. Групирање на клиенти. Напреден репортинг за примени емаил пораки/кликови.
 • Facebook pixel/google analytics module – интеграција со facebook pixel и google analytics.
 • Facebook chat module – интеграција со facebook messenger.
 • GDPR policy module – интеграција политика за колачиња според последните GDPR полиси.

ПРОДАЖБА

 • Order Module – Сите нарачки автоматски се импортираат во Pantheon ERP.
 • Procurement Module – Автоматско креирање нарачка кон добавувачи за продукти што не се на залиха.
 • Extend Order Module – Дополнителни статуси на нарачки и на продукти во 2 нивоа. Креирање работни налози PDF.
 • Quote Module – Брзо креирање на понуди и за нерегистрирани клиенти. Канализирање на сите барања (телефон, емаил, faceook) на едно место. Лесно конвертирање понуда во нарачка.
 • Advanced Reporting module – анализи за продажба, анализи на клиенти, анализи на администратори.
 • Online Payment Gateway Module – интеграција за Halkbank и Casys системи за онлине плаќање.

B2B модул за големопродажба

 • Регистрација на препродавачи со повластени цени.
 • Автоматско преземање на цени од Pantheon ERP. Дефинирање на групи на клиенти со одреден рабат.
 • Можност клиентот да ги листа документите, уплатите во администраторски панел.
 • Автоматско креирање фактури во Pantheon ERP за направени нарачки од клиент.
 • Автоматско известување за доспеани долгови.

ЛОГИСТИКА

 • Purchused items module – листинг на нарачки по продукти, групирање по статуси, начини на плаќање, начини на испорака. Автоматско креирање PDF листи за набавка, испорака и пакинг листи
 • Kargo module – интеграција со курир служби за испорака.

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток

15 години во e-commerce индустријата

Нашиот искусен тим ќе ви даде насоки за водење он-лајн бизнис, базирани на долгогодишно искуство. Редовно ја ажурираме нашата експертиза, ги следниме најновите трендови во е-трговијата и редовно ги интегрираме во нашите решенија. Нашите услуги се прилагодени за да ги задоволиме вашите потреби и да го зголемиме Вашето присуство на интернет.

Pantheon ERP партнер

Ние нудиме услуги за имплементација и одржување на Pantheon ERP системот, со цел да Ви овозможиме ефикасно водење електронска трговија. Нашиот тим е оспособен да го прилагоди Pantheon ERP соодветно за Вашите потреби. Преку персонализирана имплементација и континуирана надградба на Pantheon ERP системот, ние Ви овозможуваме побрз раст и оптимизирано управување со материјалните и финансиските токови во Вашиот дигитален бизнис.

Професионален WEB Hosting

ДДХост е 17 години во веб хостинг бизнисот и моментално опслужува преку 2000 клиенти. Располагаме со наши дедицирани сервери оптимизирани за e-commerce платформи. Серверите се брзи и стабилни, базирани на cloud инфраструктура, со последни генерации на софтвер, антивируси и заштити. 24/7 се грижиме за достапноста на Вашата страница. Вршиме редовен бекап на податоците, на неколку локации во Европа.

Поддршка 24/7 преку тикет систем

Брзо отстранување на проблеми и комплетна поддршка при работењето. Совети и консултации за подобрување и оптимизирање во работењето и управувањето со Вашата он-лајн продавница.

Он-лајн маркетинг и датаентри

Нудиме комплетна услуга за одржување на Вашата веб страница, внесување слики и описи на продуктите. Дополнителна понуда за он-лајн маркетинг на социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn) како и е-мејл маркетинг.

MagnetiX интеграција

Иновативно автоматизирано решение кое нуди предности во секој аспект од Вашиот он-лајн бизнис.

 • Ефикасна искористливост на ресурсите
 • Двонасочна синхронизација на податоците

 • Зголемена брзина на реализирање нарачки

 • Автоматизирано фактурирање и наплата

 • Напредни извештаи и анализи

 • Обезбедено хостирање и поддршка

 • Достапност 24/7