Објави

Објави2024-03-28T13:50:37+01:00
2305, 2024

Доверлив партнер за Вашиот онлајн бизнис – Од консултација до имплементација

Во денешниот дигитален пејзаж, имањето силно онлајн присуство е од суштинско значење за бизнисите да напредуваат. Во нашата компанија, ние сме специјализирани за обезбедување на сеопфатни решенија за е-трговија кои ги задоволуваат сите ваши потреби, од консултации до имплементација и пошироко. Разбирање на вашите деловни потреби Нашата посветеност и креативност се темелот на успехот во креирањето персонализирани е-трговски решенија ...

2305, 2024

[Интервју]Рационализирање на е-трговијата со Magnetix

Извор: https://www.datalab.com.mk/blog/racionaliziranje-na-e-trgovija-so-magnetix/ Што го мотивираше DDSoft да ја развие оваа платформа за интеграција? Како компанија длабоко вклучена во екосистемот за е-трговија, бевме сведоци на предизвиците со кои се соочуваат бизнисите кои жонглираат со одделни платформи за нивната веб продавница и операциите во back-office. Ова често доведуваше до неефикасност, изолирани податоци, потрошени ресурси и фрустрирани клиенти. Го замисливме Magnetix како ...

1605, 2023

Однесете го Вашиот бизнис на следното ниво – ВИ ГО ПРЕТСТАВУВАМЕ MAGNETIX!

Дали сте подготвени да отворите онлајн продавница за Вашиот бизнис? Дали сакате да ги понудите Вашите производи и услуги на поширок опсег на клиенти преку Интернет? Или пак имате онлајн продавница, но сте уморни од рачно управување со залихите, нарачките и податоците за клиентите? Дали сакате да ги рационализирате Вашите деловни операции и да го подобрите корисничкото искуство на ...

405, 2023

Како да го подобрите процесот на продажба?

Почитувани, Предпродажниот процес, покрива широка лепеза на активности, кои продажниот тим треба да ги превземе, за да се случи самата продажба и фактурирање на продуктите и услугите на компанијата. Најчесто сите овие активности се одвиваат без соодветни алатки, и без можност за координација на тимот за продажба. Нашата партнерска компанија Даталаб, изгради свои алатки и техники за продажба и ...

405, 2023

Како преку модерни алатки до организиран производствен процес?

Бизнисите за производство од големи размери управуваат со многу сложени процеси каде секогаш треба да имаат предвид за одливот и протокот на побарувачката, како и постојано менувачките трендови на модата. Обидот да се задоволат индивидуалните потреби на клиентите, како и да се остане чекор понапред од конкуренцијата, е речиси невозможна задача без деловна ЕРП програма. Без разлика дали вашиот ...

405, 2023

Организирано работење со пакетот – Човечки ресурси?

Почитувани, Квалитетен деловен ERP систем во една компанија е основа за успех. Како надополнување на основните функционалности го предлагаме и пакетот за Човечки ресурси. Овој пакет на услуги е базиран на модули за евиденција на човечките ресурси со кои располага компанијата, но и за да се покријат деловните процеси: Персонални мапи – база на човечки ресурси Процедура за вработување ...

405, 2023

Како до успешно бизнис планирање и следење на реализација на целите на фирмата?

Надградете го вашиот бизнис со PANTHEON ЕРП, кој прави комбинација од WorkFlow (однапред дефинирани деловни процеси и архива. PANTHEON DMS овозможува лесно пребарување и обработка на документите поради интегрираниот деловен процес PANTHEON. Од денес, заедно со нашата партнерска компанија Даталаб МК, која е најголем понудувач на деловен софтвер во југоисточна Европа, со повеќе од 80.000 корисници во 12 држави ...

405, 2023

Како до подобрена наплата на побарувања?

Почитувани, Сакаме да ве известиме, денес потпишавме партнерски договор со компанијата Даталаб МК, која е најголем понудувач на деловен софтвер во југоисточна Европа, со повеќе од 80.000 корисници во 12 држави со постојан раст на бројот на задоволни корисници. Проблемот со наплата е еден од најголемите проблеми на компаниите во Македонија. Со просечно 125 дена задоцнето плаќање, кое во ...

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток

Go to Top