Обезбеден

Хостинг и поддршка

Хостинг и поддршка


ДДХост е меѓу првите хостинг компании во Македонија, која преку 17 години успешно работи на македонскиот пазар. Комбинацијата од брза и навремена услуга, стабилни сервери и поволни цени направија да имаме повеќе од 2000 долгогодишни и задоволни корисници.

ДДХост соработува со неколку од 10-те најголемите светски хостинг компании и имаме за цел да овозможиме беспрекорна функционалност на Вашата веб страница. Хостинг серверите се лоцирани во Германија и Бугарија со директен Телеком линк од Македонија.

Користиме комплетна Cloud инфраструктура со најнова генерација на сервери со Xeon процесори и SSD дискови, лоцирани во TIER 4 дата центри со беспрекорна стабилност и 99.99 достапност. Имаат максимална безбедност, со хардверска DDoS заштита.

0
ХОСТИНГ ПАКЕТИ
0
РЕГИСТРАЦИИ НА ДОМЕНИ
0
АКТИВНИ КЛИЕНТИ
0
ГОДИНИ НА МК ПАЗАР

Веб хостинг

Хостирање страници на Linux и Windows сервери; Бизнис планови за сајтови со поголеми побарувања на ресурси.

Регистрација на домен

Онлајн регистрација на.мк домени, без поднесување на барања и документи. Бесплатен ДНС менаџмент пакет со секој домен.

Техничка поддршка

24/7 поддршка преку емаил, тикетинг систем и live chat.

Решенија на кои се потпираат некои водечки брендови

spaces-logo-white
next-logo-white
hemisferio-logo-white
digitalbox-logo-white
cglobal-logo-white
abstract-logo-white

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток

15 години во e-commerce индустријата

Нашиот искусен тим ќе ви даде насоки за водење он-лајн бизнис, базирани на долгогодишно искуство. Редовно ја ажурираме нашата експертиза, ги следниме најновите трендови во е-трговијата и редовно ги интегрираме во нашите решенија. Нашите услуги се прилагодени за да ги задоволиме вашите потреби и да го зголемиме Вашето присуство на интернет.

Pantheon ERP партнер

Ние нудиме услуги за имплементација и одржување на Pantheon ERP системот, со цел да Ви овозможиме ефикасно водење електронска трговија. Нашиот тим е оспособен да го прилагоди Pantheon ERP соодветно за Вашите потреби. Преку персонализирана имплементација и континуирана надградба на Pantheon ERP системот, ние Ви овозможуваме побрз раст и оптимизирано управување со материјалните и финансиските токови во Вашиот дигитален бизнис.

Професионален WEB Hosting

ДДХост е 17 години во веб хостинг бизнисот и моментално опслужува преку 2000 клиенти. Располагаме со наши дедицирани сервери оптимизирани за e-commerce платформи. Серверите се брзи и стабилни, базирани на cloud инфраструктура, со последни генерации на софтвер, антивируси и заштити. 24/7 се грижиме за достапноста на Вашата страница. Вршиме редовен бекап на податоците, на неколку локации во Европа.

Поддршка 24/7 преку тикет систем

Брзо отстранување на проблеми и комплетна поддршка при работењето. Совети и консултации за подобрување и оптимизирање во работењето и управувањето со Вашата он-лајн продавница.

Он-лајн маркетинг и датаентри

Нудиме комплетна услуга за одржување на Вашата веб страница, внесување слики и описи на продуктите. Дополнителна понуда за он-лајн маркетинг на социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn) како и е-мејл маркетинг.

MagnetiX интеграција

Иновативно автоматизирано решение кое нуди предности во секој аспект од Вашиот он-лајн бизнис.

  • Ефикасна искористливост на ресурсите
  • Двонасочна синхронизација на податоците

  • Зголемена брзина на реализирање нарачки

  • Автоматизирано фактурирање и наплата

  • Напредни извештаи и анализи

  • Обезбедено хостирање и поддршка

  • Достапност 24/7