Решение за е-трговија

базирано на Магенто 2

Business Coaching

Magento 2 е една од најнапредните и ефикасни е-комерц платформи на пазарот со многу функционалности и придобивки за бизнисите кои користат онлајн продавници. Оваа платформа е развиена од страна на компанијата Magento (дел од Adobe) и е најновата верзија на Magento.

Некои од најзначајните придобивки од користење на Magento 2 вклучуваат:

Подобри перформанси

 • Magento 2 е направен со цел за да има подобри перформанси и скорост во споредба со Magento 1. Ова значи дека онлајн продавницата ќе биде побрза и ќе може да се обработуваат повеќе трансакции во ист временски период.

Подобрен кориснички интерфејс

 • Magento 2 има подобрен и модерен кориснички интерфејс кој е лесен за користење и овозможува едноставно навигирање низ продавницата.

Прилагодлива за мобилни уреди

 • Magento 2 е дизајниран за да биде мобилно прилагодлив, што значи дека онлајн продавницата може да се користи од мобилни телефони и таблети со иста леснотија како и од компјутер.

Подобрена сигурност

 • Magento 2 има подобрена сигурност. Оваа платформа има вградено SSL шифрирање, двофакторна автентикација и други сигурносни мерки кои ја чинат онлајн продавницата безбедна за корисниците.

Голем избор на додатоци

 • Magento 2 има голем избор на додатоци и додатоци кои можат да се инсталираат и да се прилагодат за да ги задоволат потребите на бизнисот.

Едноставен пристап до податоците

 • Magento 2 има подобрен пристап до податоците, што овозможува едноставна анализа и управување на продавницата.

Trusted by some of the biggest brands

spaces-logo-white
next-logo-white
hemisferio-logo-white
digitalbox-logo-white
cglobal-logo-white
abstract-logo-white

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток

15 години во e-commerce индустријата

Нашиот искусен тим ќе ви даде насоки за водење он-лајн бизнис, базирани на долгогодишно искуство. Редовно ја ажурираме нашата експертиза, ги следниме најновите трендови во е-трговијата и редовно ги интегрираме во нашите решенија. Нашите услуги се прилагодени за да ги задоволиме вашите потреби и да го зголемиме Вашето присуство на интернет.

Pantheon ERP партнер

Ние нудиме услуги за имплементација и одржување на Pantheon ERP системот, со цел да Ви овозможиме ефикасно водење електронска трговија. Нашиот тим е оспособен да го прилагоди Pantheon ERP соодветно за Вашите потреби. Преку персонализирана имплементација и континуирана надградба на Pantheon ERP системот, ние Ви овозможуваме побрз раст и оптимизирано управување со материјалните и финансиските токови во Вашиот дигитален бизнис.

Професионален WEB Hosting

ДДХост е 17 години во веб хостинг бизнисот и моментално опслужува преку 2000 клиенти. Располагаме со наши дедицирани сервери оптимизирани за e-commerce платформи. Серверите се брзи и стабилни, базирани на cloud инфраструктура, со последни генерации на софтвер, антивируси и заштити. 24/7 се грижиме за достапноста на Вашата страница. Вршиме редовен бекап на податоците, на неколку локации во Европа.

Поддршка 24/7 преку тикет систем

Брзо отстранување на проблеми и комплетна поддршка при работењето. Совети и консултации за подобрување и оптимизирање во работењето и управувањето со Вашата он-лајн продавница.

Он-лајн маркетинг и датаентри

Нудиме комплетна услуга за одржување на Вашата веб страница, внесување слики и описи на продуктите. Дополнителна понуда за он-лајн маркетинг на социјалните медиуми (Facebook, Instagram, LinkedIn) како и е-мејл маркетинг.

MagnetiX интеграција

Иновативно автоматизирано решение кое нуди предности во секој аспект од Вашиот он-лајн бизнис.

 • Ефикасна искористливост на ресурсите
 • Двонасочна синхронизација на податоците

 • Зголемена брзина на реализирање нарачки

 • Автоматизирано фактурирање и наплата

 • Напредни извештаи и анализи

 • Обезбедено хостирање и поддршка

 • Достапност 24/7