Дали сте подготвени да отворите онлајн продавница за Вашиот бизнис? Дали сакате да ги понудите Вашите производи и услуги на поширок опсег на клиенти преку Интернет?

Или пак имате онлајн продавница, но сте уморни од рачно управување со залихите, нарачките и податоците за клиентите? Дали сакате да ги рационализирате Вашите деловни операции и да го подобрите корисничкото искуство на Вашите клиенти?

Интегрирањето на платформата за е-трговија Magento 2 со Вашиот систем за управување со ресурсите во компанијата – Pantheon EPR – може да Ви помогне да го постигнете токму тоа.

Ви го претставуваме MagnetiX, софтверот што ќе промени сè што мислевте дека знаете за продуктивноста. Со своите иновативни карактеристики и кориснички интерфејс, ќе се прашувате како некогаш сте успеале без него.

Како искусни познавачи на Magento 2 и партнер на Pantheon ERP, имаме експертиза беспрекорно да ги поврземе овие системи. Тоа овозможува двонасочно синхронизирање помеѓу каталогот на производи, цените, нивоата на залихи и клиентите. Нема повеќе рачно одново внесување на податоците. Чувајте ги сите ваши критични деловни и продажни информации на едно место.

Некои од клучните придобивки од интегрирањето на Magento 2 и Pantheon ERP вклучуваат:

  • Синхронизација на производи и цени во реално време. Ажурирањата направени во еден систем автоматски се пренесуваат на другиот.
  • Точно управување со залихите. Секогаш знајте ги вашите вистински нивоа на залихи.
  • Зголемена продуктивност. Заштедете време на непотребен внес на податоци и управување со повеќе системи.
  • Подобрен квалитет на податоците. Намалете ги грешките и обезбедете конзистентност на платформите.
  • Интегрирано управување со нарачките. Креирајте ги нарачките директно од Пантеон ЕРП и нека автоматски се ажурираат во Magento 2.
  • Беспрекорно корисничко искуство. Обезбедете кохезивно искуство без разлика дали корисниците прелистуваат, купуваат или се ангажирани во Вашиот бизнис.
  • Обезбеднен хостинг и техничката поддршка. Гарантирана стабилност и непрекинатост на услугата, што го чини решението комплетно и практично за користење.

Без разлика дали сте сопственик на мал бизнис или големо претпријатие, нашето интеграциско решение е приспособливо за да одговара на Вашите уникатни деловни потреби. Со лесната употреба на нашата платформа, можете да се фокусирате на растење на вашиот онлајн бизнис додека ние се грижиме за останатото.

Контактирајте нѐ за да дознаете повеќе за MagnetiX интегрирањето на Magento 2 и Pantheon ERP и однесете ја вашата онлајн продавница на следното ниво. Ние го олеснуваме поврзувањето на Вашите системи за е-трговија и бизнис менаџмент, за непречено работење и поголем успех.

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток