Бизнисите за производство од големи размери управуваат со многу сложени процеси каде секогаш треба да имаат предвид за одливот и протокот на побарувачката, како и постојано менувачките трендови на модата.

Обидот да се задоволат индивидуалните потреби на клиентите, како и да се остане чекор понапред од конкуренцијата, е речиси невозможна задача без деловна ЕРП програма.

Без разлика дали вашиот бизнис се концентрира на домашен, комерцијален или мебел по нарачка, имплементацијата на софтвер може да ви помогне да управувате и со трошоците за водење на бизнисот и со очекувањата на вашите клиенти.

Компаниите кои работат со производство се соочуваат со низа реални проблеми:

  • Прием и администрација на нарачки од клиенти
  • Проблеми со наплата на побарувања од купувачи
  • Планирање и извршување на работни налози е комплексен мануелен процес
  • Нарачките од клиентите треба да се следат низ процесот на производство
  • Значаен број на вработени вклучени во процесот на производство, при што е неопходно да се знае за секој вработен кој учествувал во некоја производствена операција

Компаниите се стремат да постигнат висока продуктивност, ефикасност, контрола и реализација на бизнис целите во работењето, но не секогаш имаат соодветно решение за тоа.

Тргнувајќи од овие позиции се доаѓа до потребата за решение кое ќе ги интегрира деловните процеси а воедно и да ги администрира, контролира и информира за сите значајни параметри.

Би сакале да Ве информираме дека нашата партнерска компанија Даталаб МК, која е најголем понудувач на деловен софтвер во југоисточна Европа, со повеќе од 80.000 корисници во 12 држави со постојан раст на бројот на задоволни корисници, го нуди деловното ЕРП решение PANTHEON.

Ви стоиме на располагање да организираме состанок, за да Ви ги покажеме модерните алатки кои ќе допринесат за организиран производствен процес.

Поздрав,

ДДКом

Подготвени сме и достапни да Ви помогнеме

Контактирајте нѐ и дозволете да го трансформираме вашиот бизнис од почеток